ANKARA / BEYPAZARI - Hatice-Cemil Ercan Fen Lisesi

Kas

Cumhuriyet 100 Yaşında. Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinlikleri kapsamında okulumuz, Beypazarı Kaymakamlığı ve Beypazarı Belediyesi işbirliğiyle Cumhuriyet Yürüyüşü düzenlendi.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem 1. Sınavlar için derslerin soru dağılım tabloları aşağıda ders ders verilmiştir.

Öğrenci ve velilerimiz derslerin üzerine tıklayarak kendi sınıf seviyelerine uygun olan tabloları inceleyebilirler.

Hatice Cemil Ercan Fen Lisesi Müdürlüğü

Başağaç Mah.Anadolu 7 Sokak No:1

Beypazarı/Ankara

Faks: 0 312 763 30 86

Pansiyon Tel: 0 312 770 08 72

E-posta : hcesbl@gmail.com

Eyl

Okulumuzda açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurs programı ve öğrenci listeleri oluşturularak aşağıda sunulmuştur.

Eyl

Millî Eğitim Bakanlığının ülke genelinde ortaokul ve liselerde bu yıl ilk kez gerçekleştireceği ortak sınavların tarihleri belli oldu. 6'ncı sınıf Türkçe ve matematik dersleri sınavı 26 Aralık'ta, 9'uncu sınıf Türk dili ve edebiyatı ile matematik dersleri sınavı 27 Aralık'ta yapılacak.

Eyl

Millî Eğitim Bakanlığınca, ortaokul ve liselerde il, ilçe ve okul genelinde yapılacak ortak sınavlar öncesinde zümreler ve ölçme değerlendirme merkezi müdürlüklerince oluşturulacak konu soru dağılım tablolarına örnek teşkil edecek tablolar yayımladı.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında 18/09/2023 Pazartesi gününden itibaren uygulanacak olan ders programımız aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yeni eğitim öğretim yılı  hayırlı ve uğurlu olsun.

Eyl

Merakla beklenen Beypazarı Festivali başlıyor.

İlçe tarımının ön planda tutulacağı festivalde tarımsal sergiler , Meyve Bahçesinde yapılacak birbirinden güzel etkinlikler ile Hanlarönü Meydanında konserler gerçekleştirilecek.

Eyl

OKULUMUZ PANSİYONUNDA KALACAK OLAN ÖĞRENCİLERİN YANLARINDA GETİRMELERİ GEREKEN MALZEME LİSTESİDİR.

Mrt

OKUL TEMELLİ MESLEKİ GELİŞİM PROGRAMI KAPSAMINDA OKUL PANSİYONUMUZDA GÖREV YAPAN BELLETMEN ÖĞRETMENLERE YÖNELİK BELLETMEN EĞİTİMİ FARKINDALIK SEMİNERİMİZİ 01-03 MART 2023 TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRDİK.

OKULUMUZ PANSİYONU ÖN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

Ekm

İlçemizde yürütülen BEYKAP Projesi kapsamında oluşturulan Konuşma Kulübüne okulumuzun bütün  sınıf seviyelerinden seçilen 25 kişilik öğrenci grubumuzla dahil olduk. Öğrencilerimiz, Beypazarı Anadolu Lisesi Öğrencileriyle birlikte ; 21 Ekim 2019 Pazartesi

günü  Beypazarı Halkevi Salonunda ülkemize ERASMUS + kapsamında gelen yabancı uyruklu  üniversite öğrencileriyle buluşup sohbet etme  imkanı buldu.

May

İlçemizde düzenlenen genç erkekler voleybol turnuvasında okulumuz voleybol takımı 1. olmuştur. Başarılarının devamını dileriz.

Nis

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu "Kut´ül Amâre Zaferinin 101. yıldönümü" programı gerçekleştirildi. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

21/04/2017 Cuma günü Gençlik ve Spor Bakanlığı Dış Politika Danışmanı Büyükelçi Sayın İskender OKYAY´ı, ODTÜ Uluslararası İlişkiler Öğretim Üyesi Sayın Hüseyin BAĞCI´yı Değerli eşi Öğretim üyesi Sayın Ayten BAĞCI´yı ve değerli asistanı Sayın Aykut AYDENİZ´i konferans vermek üzere okulumuzda ağırladık. Öğrencilerimizle mesleki deneyimlerini ve tecrübelerini paylaşarak onlara yeni ufuklar açtılar. Kendilerine her şey için çok teşekkür ediyoruz. Konferansımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim müdürümüz Sayın İsmail BİLGİÇ´e ve Beypazarı Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Değerli Hayırseverimiz Sayın Niyazi ERCAN´a da ayrıca teşekkür ederiz.