ANKARA / BEYPAZARI - Hatice-Cemil Ercan Fen Lisesi

OKULUMUZ PANSİYONUNA ÖN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

OKULUMUZ PANSİYONU ÖN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

A - Parasız Yatılılık İçin İstenecek Belgeler  :

1-      Parasız Yatılılık Müracaat Dilekçesi. (okuldan alınacaktır)

2-      Pansiyon Ön kayıt / Başvuru bilgi formu (okuldan alınacaktır)

3-      Okulumuza kayıt yaptırdığına dair alınan belge (kayıt yaptırdığı okuldan alınan kesin kayıt belgesi)

4-      (varsa) 2020 yılı Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavını kazandığına dair sınav sonuç belgesi veya önceden burs aldığına dair belge.

5-      Yatılı okumasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığına dair resmi sağlık kuruluşlarından alınacak "pansiyonlu bir okulda kalmasında sakınca yoktur" ibareli hekim raporu ve kan grubunu gösteren belge.

6-      Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösteren Beyanname (Ek – 1) (Öğrenci ailesinin 2019 yılına ait yıllık gelir toplamından fert başına düşen net miktarı 14.640,00 TL'nı aşmamalıdır)

7-      Öğrencinin mezun olduğu ortaokuldan bir önceki ders yılında okul değiştirme cezası almadığına dair yazı  (mezun olduğu ortaokulundan alınacaktır.)

8-      Baba çalışıyorsa, 2019 yılı toplam maaş durumu gösteren kurum amirince onaylı belge.

9-      Anne çalışıyorsa, 2019 yılı toplam maaş durumunu gösteren kurum amirince onaylı belge.

B)  Paralı Yatılılık İçin İstenecek Belgeler :

1-     Paralı Yatılılık Müracaat Dilekçesi.

2-     Okulumuza kayıt yaptırdığına dair alınan belge (kayıt yaptırdığı okuldan alınan kesin kayıt belgesi)

3-     Öğrencinin nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi.

4-     Yatılı okumasına engel olacak bir hastalığının bulunmadığına dair resmi sağlık kuruluşlarından alınacak "pansiyonlu bir okulda kalmasında sakınca yoktur"ibareli hekim raporu ve kan grubunu gösteren belge.

5-     Paralı Yatılılık için birinci taksitin teslimi.  (915 TL)

Yayın: 04.08.2020 - Güncelleme: 04.08.2020 15:42 - Görüntülenme: 1792