ANKARA / BEYPAZARI - Hatice-Cemil Ercan Fen Lisesi

ÇALIŞMALARIMIZ

Bireysel Görüşmeler :

• Öğrencilerimiz istedikleri zaman rehberlik servisinden randevu alarak görüşmeye gelmektedirler.
  • Kişisel-Eğitsel-Mesleki alanlarda görüşmeler yapılmaktadır.

Aile Görüşmeleri :

• İsteyen her velimiz ihtiyaç duydukları zaman  randevu alarak görüşme yapabilmektedir.
  • Görüşmelerin içerikleri her öğrenci velisine göre farklılaşmaktadır ve gizlilik esastır.

Grup Rehberliği Etkinlikleri :

Yeni Duruma Uyum Çalışmaları ( Oryantasyon )

• Özellikle  okulumuza yeni gelen öğrencilerimiz ve her yılın başında tüm sınıf düzeylerimiz  kılık- kıyafet, ödül- disiplin, sınıf geçme- sınav yönetmelikleri hakkında Sınıf Rehber Öğretmenleri tarafından  bilgilendirilirler.

Üniversite Tanıtımları :

• Servisimizin üniversitelerden talep ettiği tanıtım broşür ve cd ler öğrencilerimizi bilgilendirmek amacıyla kullanılmaktadır.

Sunumlar :

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisimiz okulumuzda öğrenim gören tüm öğrenci ve velilerimizi kapsayan genel konularda sunumlar yapmaktadır:

*Verimli Ders Çalışma ve Zaman Yönetimi

*YGS ve LYS Sistemi